Hoe geraak je er?

Om het plaatje compleet te maken, organiseren we Quondam op en rondom het kasteeldomein ’t Hooghuys in Berlaar. Quondam kan je op verschillende manieren bereiken:

Auto

Je kan je stalen ros kwijt op de ruime parkeerterreinen van busbouwer “Van Hool” aan de N10. De kostprijs per auto bedraagt €8 (enkel cash !, hier geen pin aanwezig) Om de tien minuten rijden er van 10u45 tot 45min na sluiting  gratis pendelbussen van en naar Quondam. Volg enkel de bruine P-borden. Wild parkeren is ten strengste verboden. Politiediensten patrouilleren intensief.

Als je je GPS gebruikt, geef dan zeker het onderstaande adres in:

GPS-adres parking Van Hool: Burgemeester Hensstraat 44, 2500 Koningshooikt

Fiets

Tijdens Quondam voorzien wij een (onbewaakte) fietsenstalling op 25m van de ingang. Kom dus gerust met de fiets en draag een steentje bij aan het milieu!

Bus

Op delijn.be kan je gemakkelijk met de routeplanner van De Lijn je route uitstippelen om Quondam te bereiken. Met de belbus kan je zelfs bijna voor de ingang afstappen.
Routeplanner: www.delijn.be/nl/routeplanner

Trein

Als je met de trein reist, kom je aan in het station “Berlaar”. Vergeet niet dat de NMBS voordelige weekendtarieven aanbiedt. Je leest er alles over op hun website nmbs.be. Daar vind je ook een routeplanner en uurroosters voor de treinen. Vanaf het station is het een 25-tal minuten wandelen naar Quondam. Volg de bewegwijzering “Quondam” via de Misstraat, linksaf de Welvaartstraat in. Die straat gaat over in de Hemelshoek.
Routeplanner: www.belgianrail.be/jp/sncb-nmbs-routeplanner/query.exe/nox

Overnachtingen

Wie wil overnachten in de buurt, kan terecht op een van de onderstaande adressen:

B&B

Hotels

Rolstoelgebruikers

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het terrein uitdagend zijn voor rolstoelgebruikers, maar het vormt zeker geen onoverkomelijke hindernis. Rolstoelgebruikers zijn dan ook meer dan welkom!

Honden

Honden zijn toegelaten op Quondam. Wel is het verplicht om ze aan de leiband te houden en uitwerpselen op te ruimen. Ook willen wij vragen bijtgrage honden te voorzien van een muilkorf.

Opgelet: er zijn paarden en kanonnen actief. Niet elke hond weet dat te appreciëren. Verder zijn honden niet altijd toegelaten op de pendelbussen wegens drukte. De wandeling van de parking van Van Hool naar Quondam duurt ongeveer een 20-tal minuten.